MplaMpla

728x90
A+ A A-

Έρχεται νέο εργαλείο για παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύεις στο κοινωνικό δίκτυο

Τη φετινή χρονιά έχουμε παρατηρήσει ότι ξαφνικά οι μεγάλες εταιρείες του Internet “κόπτονται” για την ώρα που ξοδεύουν οι χρήστες στις εφαρμογές-υπηρεσίες τους. Κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018 είδαμε τη Google να κάνει λόγω για το “digital wellbeing” και να ανακοινώνει την ενσωμάτωση εργαλείων παρακολούθησης του χρόνου που ξοδεύει ο χρήστης σε κάθε εφαρμογή στο λειτουργικό σύστημα Android P. Στη συνέχεια, ακολούθησε η Apple με παρόμοια ανακοίνωση για το iOS 12, ενώ τώρα έρχεται η σειρά της Facebook.

Όπως ανακάλυψε η Jane Manchum Wong, η Fac

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:06
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Με in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων και 3D Face ID αντί του αισθητήρα ίριδας

Για ακόμα μία φορά, η κορεάτικη ιστοσελίδα The Bell αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S10 / S10 Plus, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση τους και λίγες εβδομάδες πριν την έλευση του Samsung Galaxy Note9.

Σύμφωνα με την The Bell, η Samsung σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας για τελευταία φορά στο Galaxy Note9 και να επενδύσει στην ανάπτυξη τεχνολογίας 3D Face ID σε συνεργασία με την ισραηλιινή Mantis Vision. Η Samsung φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα ότι η

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:03
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Τώρα κατεβάζει αυτόματα άρθρα στη συσκευή σου για να τα διαβάζεις όταν είσαι offline

Η τελευταία έκδοση του Chrome browser για συσκευές Android είναι πλέον διαθέσιμη και εκτός από τις κλασικές επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων φέρνει μαζί της μια πολύ σημαντική λειτουργία που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμη όσοι κατοικούν σε περιοχές με περιορισμένη κάλυψη δικτύου τηλεφωνίας και όσοι δεν έχουν μεγάλα πακέτα δεδομένων.

Σύμφωνα με τη Google, η τελευταία έκδοση του Chrome browser αποθηκεύει αυτόματα διάφορα άρθρα σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη όταν η συσκευή βρίσκεται συνδεδεμένη σε δίκτυο WiFi, έτσι ώστε να μπορεί να τα διαβάσει κανο

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:03
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

9 και Android Oreo (Go Edition)

Σειρά της Alcatel να παρουσιάσει ένα entry-level smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Oreo (Go Edition) για αναπτυσσόμενες αγορές. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Alcatel 1 στη Ρωσία και παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε την τιμή του, αυτή δύσκολα θα ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των €100.

Alcatel 1

  • Οθόνη 5.0” (960 x 480, 18:9)
  • Επεξεργαστής 64bit quad-core MediaTek MT6739 1.3GHz
  • Μνήμη RAM 1GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 8GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 5MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 2MP
  • dualSIM
  • WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE Cat.4 (150Mbps download, 50Mbps upload)
  • Λειτ
...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:03
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Μη ασφαλή πολλά από τα δημόσια Wi-Fi hotspots του Μουντιάλ

Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, 7.176 από τα περίπου 32.000 δημόσια Wi-Fi δίκτυα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση της κίνησης.

Αυτό τα καθιστά δυνητικά μη ασφαλή για χρήση από φιλάθλους του ποδοσφαίρου που επισκέπτονται τις πόλεις. Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα, ειδικότερα όταν χρησιμοποιούν τις Wi-Fi συνδέσεις που βρίσκονται διαθέσιμες στο πλαίσιο των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Οι διεθνείς οργανώσεις πάντα έχουν ως αποτ

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 09:08
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Κυριακή
24/06/2018

qualcomm sd

Μπορεί να έχουμε δεί το Snapdragon 850 για Η/Υ με ARM αρχιτεκτονική αλλά σύμφωνα με το Winfuture.de η Qualcomm ετοιμάζει το Snapdragon 1000 αποκλειστικά για χρήση σε προσωπικούς υπολογιστές και θα ανταγωνίζεται τους Intel επεξεργαστές των οικονομικών laptop.

Φαίνεται πως η Qualcomm κάνει το μεγάλο βήμα για να εισχωρήσει και στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών κάτι που θα εντείνει τον ανταγωνισμό αλλά και το αν θα είναι πρα

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 09:07
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Το Instagram εγκαινιάζει εφαρμογή με βίντεο και βάζει δύσκολα στο Youtube | Plus: Τεχνολογία

Η νέα κινητή εφαρμογή IGTV του Instagram θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να «ανεβάζουν» βίντεο μεγάλης διάρκειας, κάτι που θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, σε καλλιτέχνες και άλλες διασημότητες με εκατομμύρια «ακολούθους» να τροφοδοτήσουν το κοινό τους με άφθονο υλικό. Μέχρι σήμερα τα βιντεο στο Instagram δεν ξεπερνούν το ένα λεπτό.

Ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να «ανεβάζουν» έως δεκάλεπτα βίντεο, ενώ πρόσβαση στα βίντεο μιας ώρας θα έχουν αυτοί με το μεγαλύτερο «ακροατήριο». 

Η νέα λειτουργία IGTV θα λειτουργεί τόσο ως μέρος του Ins

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 08:06
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Σάββατο
23/06/2018

samsung galaxy s9 s9 plus back side

Σύμφωνα με αναφορά του The Investor, η Samsung βρίσκεται μακριά από το στόχο της για τις αποστολές smartphone μέσα στο 2018 λόγω των χαμηλότερων, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις, πωλήσεων των Galaxy S9 και S9 Plus και ειδικότερα στην Κίνα αλλά και λόγω του ανταγωνισμού.

Παρά το σκληρό ανταγωνισμό, η Samsung παραμένει ο μεγαλύτερος προμηθευτής smartphone στον κόσμο και παρά το ότι δε μπορεί προς το παρόν να την μ

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 08:06
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Ο Snapdragon 1000 θα είναι σχεδιασμένος για PCs

Και θα ανταγωνίζεται την Y και U σειρά της Intel

Νέες πληροφορίες για το SDM1000 ή πιθανώς το Snapdragon 1000 chip της Qualcomm, έχουν αρχίσει να έρχονται στη δημοσιότητα. Όπως αποκαλύπτει το WinFuture, η Qualcomm σκοπεύει να δημιουργήσει από την αρχή αυτό το chip με σκοπό να ενσωματωθεί σε Windows 10 laptops. Θα έχει σχετικά μεγαλύτερη αρχιτεκτονική από αυτή της ARM (20mm x 15mm), ενώ θα καταναλώνει 6.5W στον επεξεργαστή και 12W συνολικά. Οι πληροφορίες το

...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 08:06
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Video Της ημέρας

Facebook

www.MplaMpla.com on Facebook

Dublinbet

Visit dublinbet.com

888 Casino

Bonus

Ακολουθήστε μας

Click Now!
Website Development and Design © IT4Co | All rights reserved. στοίχημα

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

Log in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration